Futbol

Beşiktaş’a yeni göğüs sponsoru

16 Mart 2022 Çarşamba 12:07 - Son Güncelleme 16 Mart 2022 Çarşamba 22:08  |  Kaynak : İHA, AA

Beşiktaş Kulübü, kripto varlık platformu Rain ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Siyah-beyazlı kulüp bu anlaşmayla kasasına 12 milyon 250 bin euro koyacak. Törende Başkan Ahmet Nur Çebi'ye Talisca transferi soruldu.

Sponsorluk gelirlerini artırmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü, Bahreyn merkezli kripto varlık platformu Rain ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Siyah-beyazlı ekip, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında forma göğüs reklamı ve güney tribünü isim sponsorluğunu kapsayan anlaşmayla kasasına 12 milyon 250 bin euro koyacak.

Vodafone Park'taki imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Rain CEO ve Kurucu Ortağı Joseph Dallago ile Rain Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır katıldı. 

Çebi'den Talisca yanıtı: "Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir"

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, taraftarların transfer isteğiyle ilgili olarak sponsor firma yöneticilerine, “Eğer transfer yaparlarsa kimse hayır demez. Taraftar birini istiyorsa, siz de onu getirirseniz. Ben yapınca beni göklere çıkarıyorlar, benim yerime siz göklere çıkarsınız. Akıllarına bunu sokuyorsunuz, iyi yapıyorsunuz. Onlar da anlıyorlar. Üstüne iyi bir futbolcu da getirirseniz, bundan daha fazlasını istiyorsanız. Bu konu taraftar için çok önemli. Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir. Neden sınırlıyorsunuz ki? Kur sabitlemesi yok. Ben hiçbir oyuncuma kur sabitleyemedim. Çok denedim ama olmadı maalesef! Kur sabitlemesi olmayacak. Belki de Türk lirası değer kazanacak. Ekonomimiz hep böyle gidecek değil, düzelecektir" dedi.

Rain Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır da anlaşma sırasında Beşiktaş’la atılan bu imzaların çok önemli olduğunu ve bu işbirliğinin gelişerek devam etmesini umduklarını söyledi. 

KAP açıklaması

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin sponsorluk anlaşmasıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen açıklama ise şöyle:

"Şirketimiz ile Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. arasında yürütülen görüşmeler neticesinde; 16 Mart 2022 tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar Güney Tribün Sponsorluğu ve 2022-2023 sezonundan başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar Forma Göğüs Sponsorluğu kapsamında Şirketimize toplam 12.250.000 Avro + KDV ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz