Futbol

Beşiktaş'ın Avrupa'daki hedefi büyük

22 Mayıs 2016 Pazar 15:37 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2016 Pazar 12:48

"3 sene içinde Avrupa'daki 15 takım arasına girmek istiyoruz."

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi Hakan Kalkavan, şampiyonluğun ardından siyah-beyazlı camianın hedef yükselttiğini ve 3 yıl içinde Avrupa'daki 15 takım arasına girmek istediklerini söyledi.

Kalkavan, AA'ya yaptığı açıklamada, çok iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, "Büyük hedeflerimiz var. 3 sene içinde Avrupa'daki 15 takım arasına girmek istiyoruz. Çok zor bir amaç fakat önce hedefleri koymamız lazım. UEFA Avrupa Ligi Kupası neden olmasın. Bana kalırsa bunu başarmamamız için hiçbir sebep yok. Şans ve beraberliğimiz devam ederse o günler de nasip olur" diye konuştu.

"Bundan sonra üçüncü yıldızı takıp, dördüncü yıldızın mücadelesini vereceğiz"

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura kalmak istediklerini dile getiren Hakan Kalkavan, Beşiktaş'tan beklentilerin arttığını ifade ederek, "Bundan sonraki üç senede üçüncü yıldızı takıp, dördüncü yıldızın mücadelesini vereceğiz. İyi bir takıma sahibiz ve taraftarlarımızın verdiği sinerjiyle her şey çok daha güzel olacak" dedi.

"Geçen sezon stadımız olsaydı yine şampiyon olurduk"

Kulüp başkanı Fikret Orman'ın Vodafone Arena'ya dönüş kararının çok yerinde olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı yönetici, "Geçen sezon stadımız olsaydı yine şampiyon olurduk. Bu sene kendi evimizdeki 3 maç şampiyonluğu getirdi. Statsız durumun sebep olduğu olumsuzluklar tamamen ortadan kalktı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendi sahalarında aldıkları puanları çok daha canlı şekilde hissediyoruz. O baskıyla bize karşı yapılan hatalar minimuma inecektir. Takımımız daha coşkulu oynayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş'ın önünde daha güzel günler olduğunu aktaran Kalkavan, "Şampiyon kadromuzu koruyup, takviyelerle daha iyi olacağız. Çok daha güneşli günler camiamızın olacaktır" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz