Futbol

Beşiktaş'ın bitmeyen Ronaldinho aşkı

29 Ekim 2013 Salı 09:43 - Son Güncelleme 29 Ekim 2013 Salı 10:28

Siyah-Beyazlılar, Ronaldinho için bu hafta masaya oturuyor.

Transfer döneminde Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için büyük çaba sarf eden ancak maliyeti nedeniyle geri adım atan Beşiktaş, Ocak ayında transferi gerçekleştirmek istiyor.

Sözleşmesindeki madde nedeniyle ara transfer döneminde serbest kalacak olan Sambacı için ikinci başkan Ahmet Nur Çebi gerekli temasları sağladı. Oyuncunun aynı zamanda menacerliğini yapan abisi Roberto Assis’le bir araya gelecek olan Çebi, gerekli şartları konuşacak. Yaşadığı sakatlığı atlatan ve Fas’ta yapılacak olan Dünya Kulüpler Kupası’nda forma giyecek olan Ronaldinho’ya turnuvanın hemen ardından imza attırmak isteyen Çebi, Assis’le yapacağı görüşmenin ardından sponsor arayışlarına başlayacak.

Avrupa’yı istiyor

Milan’dan ayrıldıktan sonra Brezilya’ya dönen ve burada oynadığı futbolla adeta ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncu, kendisine gelen teklifler nedeniyle yeniden Avrupa’da top koşturmak istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın çok istediği Ronaldinho, yapılacak olan görüşmelerden sonra kesin kararını verecek. Çebi, bu oyuncu için hiçbir fedakârlıktan kaçmıyor. Ronaldinho için önümüzdeki hafta başlayacak olan görüşmelerden olumlu sonuçla ayrılmak isteyen Çebi, Sambacı’ya Beşiktaş formasını giydirmenin peşinde...

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz