Futbol

Beşiktaş'ın hedefinde 4 isim var!

01 Haziran 2016 Çarşamba 10:05 - Son Güncelleme 01 Haziran 2016 Çarşamba 10:10

Stoper takviyesi yapmak isteyen Beşikaş, 4 futbolcuya yoğunlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’in stoperi Yaroslav Rakitsky’yi de gündemine aldı.
N'koulou ve Skrtel için de temaslarını sürdüren siyah-beyazlılar Serdar Aziz için de Bursaspor'dan haber bekliyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda ilk olarak, stoper takviyesi yapmak isteyen Beşikaş'ta, arayışlar devam ediyor.

Yaroslav Rakitsky

Siyah-beyazlıların son olarak, Shakhtar Donetsk’in stoperi Yaroslav Rakitsky'yi gündemine aldığı öğrenilirken, Başkan Fikret Orman'ın tecrübeli oyuncunun 8 milyon avroluk bonservisini düşürmeye çalıştığı öğrenildi.

Nicolas N'Koulou

Beşiktaş'ın en önemli stoper adaylarından biri olan Nicolas N'Koulou için de görüşmeler sürüyor. Haziran sonunda Marsilya'yla sözleşmesi sona erecek Kamerunlu stoperle, anlaşma aşamasına gelindiği iddia ediliyor.

Martin Skrtel

Siyah-beyazlılar Liverpool'dan ayrılma kararı alan Martin Skrtel ile de pazarlıklarını sürdürüyor. Yıllık 5 milyon avro isteyen tecrübeli stoperin ücretini indirmeye çalışıyor.

Serdar Aziz

Şenol Güneş'in en çok istediği isimlerin başında gelen Serdar Aziz için de temaslarına devam eden Beşiktaş, transferle ilgili Bursaspor yönetiminden haber bekliyor.

Bu 4 isimden en az 1'ini kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlıların Haziran sonuna kadar stoper transferini bitirmeyi planladığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz