Futbol

Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu

08 Nisan 2022 Cuma 20:51 - Son Güncelleme 08 Nisan 2022 Cuma 20:54  |  Kaynak : DHA

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasın Aytemiz Alanyaspor ile sahasında karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in maçı kadrosuna aldığı futbolcular belli oldu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi

Teknik direktör Valerien Ismael’in yönetiminde basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü. Antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve istasyon koşularının ardından yapılan stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmaları yapıldı. Antrenman, uygulanan taktik programın ardından oynanan taktik maçıyla tamamlandı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32'nci haftasında, yarın saat 20.30’da Vodafone Park’ta Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

Teknik direktör Valerien Ismael'in Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosuna aldığı 21 futbolcu şöyle:

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Georges Nkoudou, Michy Batshuayi, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Emirhan İlkhan, Umut Meraş, Alex Teixeira.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz