Futbol

Beşiktaş'ta borçlar için gözler yönetimde

18 Mart 2019 Pazartesi 14:44 - Son Güncelleme 18 Mart 2019 Pazartesi 14:56

Bir çok sporcusunun ödemelerinde gecikme yaşayan Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, biriken borçları kapatabilmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ta gözler yönetime çevrilmiş durumda. Ödemelerde sıkıntı yaşayan Beşiktaş yönetimi, 31 Mart'a kadar birikmiş borçları kapatıp UEFA'ya borçsuzluk yazısı gönderecek.

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle milli maçlar için verilen araya moralli giren Beşiktaş'ta maddi sıkıntılar devam ediyor. 

Bir çok sporcusunun ödemelerinde gecikme yaşayan siyah beyazlılarda Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, biriken borçları kapatabilmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Yaklaşık 1 haftadır Japonya'da olan Başkan Fikret Orman, yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile kaynak yaratmaya çalışırken, uzun vade için de planlamalar yapıyor.

Japonya'dan Malezya'ya geçen Orman, gelecek sezon için Asya pazarından pay sahibi olabilmek için o bölgede yeni projeler için arayış içinde.

31 Mart'a kadar futbolcuların birikmiş alacaklarını kapatıp UEFA'ya borçsuzluk yazısını göndermek zorunda olan siyah-beyazlıların, en kısa sürede ödemeleri yapması bekleniyor.

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz