Futbol

Beşiktaş'ta büyük şok!

02 Nisan 2017 Pazar 19:55 - Son Güncelleme 02 Nisan 2017 Pazar 23:16

Beşiktaş'ta sakatlık şoku... Vodafone Arena'da Gençlerbirliği'ni ağırlayan siyah-beyazlı ekipte kaleci Fabricio, sakatlanarak oyundan çıktı.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Beşiktaş kalecisi Fabri, büyük bir şanssızlık yaşadı.

Gençlerbirliği atağında Uğur Çiftçi'nin ceza alanı içindeki şutunda top, pozisyona müdahale etmeye çalışan siyah-beyazlı oyuncunun yüzüne çarptı. Meşin yuvarlağın sert bir şekilde yüzüne gelmesiyle yerde kalan İspanyol kalecinin tedavisi saha içinde yapıldı. Tedavisinin ardından kalesine geçen Fabricio'nun sol gözünün şiştiği ve morardığı görüldü.

Görmekte sıkıntı yaşadığı yönünde kenara işaretlerde bulunan tecrübeli file bekçisi, 8 dakika daha görev yaptıktan sonra 43. dakikada yerini Tolga Zengin'e bıraktı.

Performansıyla Beşiktaş taraftarının gönlünü fetheden Fabricio, daha sonra tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Tolga Zengin 23 hafta sonra

Fabricio'nun yerine oyuna dahil olan Tolga Zengin, uzun bir aranın ardından Süper Lig'de şans buldu.

Bu sezonun ilk 2 maçında ilk 11'de görev alan Tolga Zengin, 2. haftadaki Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından formayı Fabricio'ya kaptırdı. Tecrübeli file bekçisi, 23 hafta sonra ligde görev aldı.

Görev yaptığı ilk 2 maçta 3 gol yiyen Tolga, bu sefer rakip oyunculara bu şansı tanımadı.

Işık: "Tolga Zengin çok sorumlu biri"

Bu arada Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, kaleci Fabricio'nun sakatlığının ardından bu futbolcunun yerine oyuna giren Tolga Zengin'in takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Işık, şunları kaydetti:

"Tolga Zengin çok sorumlu biri. Beşiktaş'ın kaptanı. Tolga'nın, oynadığında da oynamadığında da takım için büyük önemi var. Bu takımdaki herkes bizim için aynı. Hocamız kime görev verirse herkes sorumluluğunu yerine getiriyor. Tolga, bugün çok önemli bir pozisyonda ciddi kurtarış yaptı. Taraftarın Tolga'yı kucaklaması çok önemliydi. Fabricio'nun tetkikleri devam ediyor. Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Şu an için bir şey söylemek doğru olmaz." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz