Futbol

Beşiktaş'ta değişim kapıda

15 Nisan 2022 Cuma 14:42 - Son Güncelleme 15 Nisan 2022 Cuma 15:08  |  Kaynak : TRT SPOR

Bu sezon kadrosunu 12 oyuncuyla güçlendiren Beşiktaş, sezon sonunda değişime gidecek. Tam 15 futbolcunun kontratının sona ereceği siyah-beyazlı ekipte hareketli bir yaz dönemi yaşanacak.

Beşiktaş, sezon sonunda kadrosunda büyük oranda değişime gidecek.

Siyah-beyazlı ekipte, Haziran ayında tam 15 futbolcunun kontratı bitiyor.

Takıma kiralık olarak katılan Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi'nin yanı sıra, satın alma opsiyonu bulunan Can Bozdoğan için yapılan anlaşmalar sona erecek.

Sözleşme uzatma opsiyonu bulunan Gökhan Töre ve Fabrice N'Sakala'nın kontratları bitiyor.

Bu oyuncular dışında Cyle Larin, Güven Yalçın, Domagoj Vida, Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Jeremain Lens, Douglas ve genç oyuncu Emirhan Delibaş'ın sözleşmeleri 2022 yılının Haziran ayı itibarıyla son bulacak.

11 oyuncu kiradan dönüyor

Öte yandan siyah-beyazlılarda yaz döneminde 11 futbolcu kiradan dönecek.

Medipol Başakşehir'e kiralanan Salih Uçan, Aytemiz Alanyaspor'da boy gösteren Ahmet Gülay ve Çaykur Rizespor'dan Tyler Boyd takıma katılacak.

Bu futbolcuların yanında Bereket Sigorta Ümraniyespor'dan Kartal Kayra Yılmaz, Ajdin Hasic ve Atakan Üner kadroya dahil olacak.

VavaCars Fatih Karagümrük'ten Utku Yuvakuran, Çankaya FK'dan Bilal Ceylan, Serik Belediyespor'dan Erdoğan Kaya, Somaspor'dan Atamer Bilgin ve Kızılcabölükspor'dan Halil Duman'ın da kiralık sözleşmeleri bitecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz