Futbol

Beşiktaş'ta doğum günü heyecanı

20 Kasım 2013 Çarşamba 20:52 - Son Güncelleme 20 Kasım 2013 Çarşamba 21:25

Eneramo, Kerim Frei ve iki kulüp çalışanı için doğum günü pastası kesildi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam çalışmasıyla devam ettirdi.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pas çalışmaları ve taktiksel programın ardından yarı sahada çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Siyah-beyazlı ekipte, bireysel çalışmalarını sürdüren Muhammed Demirci ile tedavisine devam edilen Manuel Fernandes'in yanı sıra milli takımda olan Veli Kavlak, izinli olan Tolga Zengin, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Gülüm, Gökhan Töre ve Hugo Almeida'nın çalışmada yer almadıkları ifade edildi.

Antrenman öncesi doğum günü kutlaması

Beşiktaş'ın akşam antrenmanı öncesi, Eneramo, Kerim Frei ve kulüp çalışanları Ünal Akkoyun ile Cemil Karataş için doğum günü pastası kesildiği duyuruldu.

Futbolculardan Eneramo'nun 28'inci, Kerim Frei'ın ise 20'nci yaş gününü kutladığı günde, yine doğum günleri olan iki kulüp çalışanıyla birlikte pasta kesildiği, siyah-beyazlı diğer oyuncular ile teknik heyetin kutlamada yer aldığı aktarıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz