Futbol

Beşiktaş'ta gidecekler listesi kabarık!

02 Haziran 2015 Salı 10:23 - Son Güncelleme 02 Haziran 2015 Salı 10:52

Siyah-beyazlılar, birçok isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yeni teknik direktörünü henüz bulamayan Beşiktaş yönetimi, bir yandan da kadro yapılanması üzerinde çalışıyor. Kiralık oyuncularından yeteri kadar verim alamayan siyah-beyazlılar, birçok isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş, dış transfer için de teknik heyetin belirlenmesini bekliyor.

Gençlerbirliği'nden Dusco Tosic'le anlaşan ancak diğer isimler için teknik heyetin onayını bekleyen siyah-beyazlılar kadro yapılanması konusunda ise çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen sezon alt yapıdan yetişen bir çok oyuncusunu Anadolu kulüplerine kiralayan Beşiktaş, yeterli performans gösterememeleri nedeniyle bu isimleri yeniden kiralama yoluna gidecek.

Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Holosko ise Beşiktaş'a veda edecek isimler arasında yer alıyor. 6 aydır sözleşme uzatma konusunda görüşülen Atiba'yla da henüz anlaşma sağlanabilmiş değil. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in durumu ise yeni teknik direktörün kararına bırakılacak.

UEFA denetimi nedeniyle satış yapmadan bonservisli oyuncu alamayacak Beşiktaş'ın Ömer Şişmanoğlu, Franco, İsmail Köybaşı gibi isimleri ise satış listesine koyması bekleniyor.

Güney Amerika ekiplerinin, Kolombiya milli takımına çağrılması nedeniyle Franco'yla yakından ilgilendiği öğrenilirken, Kasımpaşa'nın da Ömer Şişmanoğlu için teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz