Futbol

Beşiktaş'ta Gökhan Töre depremi!

21 Kasım 2014 Cuma 09:39 - Son Güncelleme 21 Kasım 2014 Cuma 12:06

Beşiktaş'ın yıldız ismi, psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta takımın önemli isimlerinden biri olan milli yıldız Gökhan Töre'nin son dönemde hakkında çıkan haberlerin ardından ayrılmak istediği iddia edildi.

Gurbetçi oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile milli takımda yaşadığı silahlı tehdit olayı, ardından bir bardaki kavganın ardından yaralanma... Gökhan Töre’nin son 1 yıldaki müthiş performansı bile olayların gölgesinde kaldı.

Yakın çevresi ile içinde bulunduğu ruh halini paylaşan Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre, Siyah-Beyazlılar’ı şok edecek bir açıklama yaptı: "Sezon sonunda ayrılmak istediğimi yönetime söyleyeceğim."

‘Defalarca özür diledim’

Gökhan Töre, ruh halinin bozulduğunu şu net ifadelerle anlattı: "Hayatım alt üst oldu. Artık neredeyse hiçbir yere çıkamıyorum, gezemiyorum. Dışarıya çıktığımda tepkilerle karşılaşıyorum. Bu nedenle eve
hapsoldum. Psikolojim bozuldu. Evet, büyük bir hata yaptım. Pişmanım ama hayat devam ediyor, ben de kariyerime devam etmek zorundayım.

Hakan ve Ömer’den defalarca özür diledim ama o olay peşimi bırakmıyor. Allah’tan futbolum olumsuz yönde etkilenmedi. İyi bir performans ortaya koydum. Futbolum da kötü olsaydı biterdim. Türkiye’de bu psikoloji ile devam etmem çok zor. Burada kafeste gibiyim!

Yönetim ile konuşup sezon sonunda ayrılmak istediğimi dile getireceğim. Futbol hayatıma Avrupa’da devam etmek istiyorum."

fanatik
 

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz