Futbol

Beşiktaş'ta Nasri ve Caner heyecanı

28 Ağustos 2016 Pazar 19:01 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2016 Pazar 16:09

Siyah-beyazlı ekip, iki yıldız oyuncu için artık gün sayıyor.

Beşiktaş, her konuda anlaşmaya vardığı Samir Nasri ve Caner Erkin için gün sayıyor. Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş arasında yapılacak toplantıya göre, iki oyuncudan sadece biri de transfer edilebilir.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Transfer döneminin sona ermesine 4 gün kala Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Samir Nasri için uzun süredir temaslarını sürdüren siyah-beyazlılar, hem oyuncuyla hem de Manchester City ile her konuda anlaştı.

Fransız yıldızın sözleşmesindeki maddelerle ilgili son pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışan Beşiktaş'ın Nasri'yi salı veya çarşamba günü İstanbul'a getirebileceği konuşuluyor

Caner Erkin'i kiralama konusunda da Inter'le el sıkışan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine milli futbolcunun bonservisini almak için uğraşıyor.

Inter'e Caner için 500 bin Avro bonservis bedeli öneren siyah-beyazlıların bu transferi bitirmeye yakın olduğu da gelen bilgiler arasında.

Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in yapacağı toplantıya göre, iki oyuncudan sadece biri de transfer edilebilir.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz