Futbol

Beşiktaş'ta Semih Kaya formülü!

14 Mart 2014 Cuma 09:49 - Son Güncelleme 14 Mart 2014 Cuma 09:52

Önder Özen Galatasaray'ın genç yıldızından ilham alıyor.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen genç oyuncunun Drogba, Sneijder, Melo gibi isimlerin tecrübesi sayesinde yol aldığını, bu yüzden Beşiktaş altyapısından gelen oyuncuların ilerlemesi için takıma yıldız transferinin gerektiğini düşünüyor.

Beşiktaş Yönetimi altyapı konusunda yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, birlikte yaptıkları uzun çalışmalardan sonra, model olarak Galatasaraylı Semih Kaya’yı ön plana çıkardılar. Semih Kaya’nın forma giymeye başladığı dönemdeki sarı - kırmızılı kulübün A takımını mercek altına alan Özen ve Bayraktar ikilisi, yeni gelen gençler ne kadar yetenekli olursa olsun A takım tecrübesizse, gelecek vaadeden isimlerin bir türlü yetişemediği yönünde görüş birliğine vardı.

Yönetimden sınırsız yetki

Şu anki Beşiktaş kadrosunun yeni kurulmuş bir kadro olduğunu kabul eden Özen ve Bayraktar, Galatasaray’da oynayan Drogba, Sneijder, Melo ve Selçuk İnan gibi tecrübeli oyuncuların, alt yapıdan gelen oyuncuların yetişmesinde önemli rol oynadığının altını çizdiler. Beşiktaş A Takımı’nın önümüzdeki sezon tecrübe kazanacağını, bu kadroya iki tane yıldızın kazandırılması durumunda, altyapı için tam bir okul olacağını düşünen Önder Özen, transfer politikasını da buna göre belirleyecek. Geçen sezon Kadir Arı, Muhammed Demirci, Erkan Kaş ve Hasan Türk gibi isimleri kadrosuna dahil etmesine rağmen, randıman alamayan Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle Önder Özen ve Emrah Bayraktar’a, alt yapı konusunda sınırsız yetki verdi.

(Skorer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz