Futbol

Beşiktaş'ta söz futbolcularda

28 Ocak 2014 Salı 17:12 - Son Güncelleme 28 Ocak 2014 Salı 17:17

Almeida: "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum"

Beşiktaşlı futbolcular Hugo Almeida, Olcay Şahan ve Cenk Gönen, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor maçının ilk yarısında çok kötü futbol oynadıklarını itiraf eden siyah-beyazlı takımın Portekizli golcüsü Almeida, bütün üstünlüğü Trabzonspor'a kaptırdıklarını söyleyerek, "İkinci yarı biraz daha iyiydik. Pas yapmaya başladık, oyunun kontrolü bize geçti. Neticesinde golü de bulduk. Son dakikalarda biraz daha şanslı olsaydık, ikinci golü atıp maçı kazanabilirdik. Trabzonspor'u da kutlamak lazım, büyük bir takım ve iyi oyuncuları var. Haklarını buradan teslim etmek isterim" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "İkinci yarının ilk maçında 3 puanla tanışamadık. Ligde kolay takım yok, bütün takımlar zor. Kayseri Erciyesspor maçı da çok zor geçecektir. Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçta olduğu gibi, bizi zorlayacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sezonun geri kalan bölümünde kaç gol atmayı hedeflediğinin sorulması üzerine ise Almeida şunları kaydetti:

"Kafamda 'şu kadar gol atarım' diye bir düşüncem yok. Sadece takımıma faydalı olmaya çalışıyorum. Gol atarak, takımımın puan toplamasını hedefliyorum. Sadece, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."

- Olcay: "İyi başlamadığımız maçta 1 puan aldık"

Beşiktaş'ın en istikrarlı futbolcusu olarak göze çarpan Olcay Şahan ise Trabzon deplasmanından alınan 1 puanı olumlu değerlendirmek istediklerini söyledi.

"İyi başlamadığımız bir maçta, 1 puan aldık" diyen Olcay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu durumu pozitif değerlendirmek istiyoruz. Kasımpaşa maçıyla birlikte 17 tane final maçımız var. Taraftarımıza çok ihtiyaç duyuyoruz. Onların da desteğiyle maçı kazanıp, güzel bir seri yakalamak istiyoruz. Herkes durumun bilincinde. Puan tablosuna bakınca, ne yapmamız gerektiğini görüyoruz. Onun için antrenmanlarda en iyi performansı sergilemeye çalışıyoruz. Ben kendi hedeflerimi şu an kenara bırakmış durumdayım. Beşiktaş Kulübü ve takımın hedefleri önemli. Antrenmanlarda en iyi şekilde çalışıp, performansımızı sahaya yansıtacak ve puanları toplayacağız."

Siyah-beyazlı takımın genç file bekçisi Cenk Gönen de Trabzonspor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Hocamızın bizden istediklerini yapamadık. Trabzonspor bize göre üstün olan taraftı. Gerçekçi olmak gerekirse, 1 puanı son anda attığımız golle kazandık. Umarım bu hafta daha iyi bir performans sergileriz. Yoğun çalışıyoruz. Hocamızın yapmamızı istediği, değiştirmemiz gereken şeyler var. Taktik ve teknik açıdan eksiklerin üzerinde duruyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz