Futbol

Beşiktaş'tan iç transfer hamlesi

18 Nisan 2016 Pazartesi 10:46 - Son Güncelleme 18 Nisan 2016 Pazartesi 09:36

Siyah-beyazlı ekip, iç transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Önceliği iç transfere veren siyah beyazlılar, devam etme kararı aldığı futbolculardan Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile prensip anlaşmasına vardı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in kalmaları yönünde rapor verdiği 2 oyuncuyla her konuda anlaşan yönetim, ilerleyen günlerde işi resmiyete dökecek. Başarılı isimlerle 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

2013-2014 sezonunda Trabzonspor'dan 2 milyon 750 bin avro bonservis bedeli transfer edilen Tolga Zengin, 3 sezon boyunca siyah-beyazlı formayı 99 kez giydi.

Bu süreçte zaman zaman form durumu nedeniyle eleştirilen tecrübeli file bekçisi, devre arası transfer döneminde Ukraynalı Boyko'nun takıma katılmasıyla birlikte performansını arttırmış ve kaleyi rakibine kaptırmamıştı

Gaziantepspor'dan 5.5 milyon avro bonservis bedeli ile transfer edilen İsmail Köybaşı ise kariyerine 7 sezondur Beşiktaş'ta devam ediyor.

İki kez çapraz bağ sakatlığı yaşayan, siyah beyazlı forma ile inişli çıkışlı bir grafik sergileyen başarılı sol bek; Şenol Güneş ile birlikte yeniden başarılı formunu yakalamış ve yeniden milli takıma kadar yükselmişti.

 


 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz