Futbol

Beşiktaş'tan Olcan için kritik hamle!

13 Haziran 2014 Cuma 09:16 - Son Güncelleme 13 Haziran 2014 Cuma 11:44

Ahmet Nur Çebi, transferi sonuçlandırmak için girişimlerini yoğunlaştırdı.

Geçen sezon Trabzonspor'dan kaleci Tolga Zengin'i kadrosuna katan Beşiktaş, Galatasaray'ın da transferi için girişimlerde bulunduğu Olcan Adın'ı renklerine bağlamakta kararlı davranıyor.

Yerli transferinde listenin ilk sırasına konulan Olcan'ı mutlaka kadrosuna dahil etmek isteyen siyah beyazlı takımda, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin transferi sonuçlandırmak için tüm imkanları kullanacağı öğrenildi.

Lig TV'de yer alan habere göre; Trabzonspor 1 yıl daha sözleşmesi olan Olcan'ı bırakmak istemiyor ancak tecrübeli futbolcunun gitmekte diretmesi halinde satışı gündeme gelecek.

Galatasaray'ın da devrede olduğu Olcan için Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun isteklerini kıramadığı Çebi ailesinden Ahmet Nur Çebi'nin babası Yaşar Kaptan Çebi'nin Beşiktaş'ın ilk tercih olması için devreye gireceği belirtildi.

Siyah beyazlı takım stoper transferinde ise anlaşma sağlanan Brezilyalı Rodrigo Moledo'nun transferin sonuçlanmasında rötar yaşanıyor.

Moledo'da bonservis sıkıntısı

Metalist Kharkiv ile 2018 temmuzuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen, ülkedeki karışıklık nedeniyle kariyerine Ukrayna'da devam etmeye sıcak bakmayan Moledo, Beşiktaş'ın cazip teklifinini de kabul etti. Ancak siyah beyazlılar 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi konusunda Metalist Kharkiv kulübü yöneticileriyle temaslarda sıkıntı yaşıyor. Beşiktaş'ın Metalist yöneticileriyle 10 gün içerisinde görüşerek transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Lanzini için pazarlık sürüyor

Beşiktaş, 21 yaşındaki Arjantinli saha oyuncusu Manuel Lanzini'nin transferini bitirmek için ise pazarlığı sürdürüyor. Siyah beyazlılar, Lanzini için 6 milyon avro isteyen Arjantın'in River Plate kulübünün fiyat düşürmesi için uğraş veriyor. (LİGTV)

 

DÜNYA KUPASI İLE İLGİLİ HER ŞEY BURADA!

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz