Futbol

Beşiktaş'tan şehit olan polis memuru Ateş için başsağlığı mesajı

07 Mayıs 2019 Salı 17:56 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2019 Salı 18:07

10 Aralık 2016'da Vodafone Park yakınında düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan polis memuru Muammer Ateş, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehit polis için Beşiktaş Kulübü başsağlığı mesajı yayımladı.

Vodafone Park'ta 10 Aralık 2016'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan 31 yaşındaki polis memuru Muammer Ateş, yaklaşık 2.5 yıldır Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Polis memuru Ateş, 6 Aralık 2018'de vazife malülü olarak emekli olduktan sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Muammer Ateş, mesleğe başladıktan 3 ay sonra Beşiktaş'taki saldırıda yaralanmıştı.  

Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı

Şehit polis için Beşiktaş Kulübü, başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda, "10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park yakınında gerçekleşen hain terör saldırısında ağır yaralanan polis memuru Muammer Ateş’in iki buçuk yıldır tedavi gördüğü Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit polis memuru Muammer Ateş’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk Polis Teşkilatı’na başsağlığı dileriz" denildi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz