Futbol

Beşiktaş'tan transfer harekatı

30 Mart 2015 Pazartesi 15:22 - Son Güncelleme 30 Mart 2015 Pazartesi 17:07

Beşiktaş yönetimi, 4 farklı mevki için arayışlarına şimdiden başladı.

Beşiktaş yönetimi yeni sezonda kadroyu güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başladı. Siyah beyazlılarda 4 farklı pozisyona takviye yapılması bekleniyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyor. Teknik Direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren yönetim, 4 farklı pozisyon için arayışlara başladı.

Kadrosunu tecrübeli bir stoperle güçlendirmek isteyen Beşiktaş ilk olarak Tottenham'ın kapısını çalacak. Fransız stoper Younes Kaboul için bir kez daha girişimde bulunacak siyah beyazlılar, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda diğer alternatiflere yönelecek.

Sağ bek problemini ise Daniel Opare'nın bonservisini alarak çözmek isteyen yönetim, Porto kulübüyle şimdiden görüşmelere başladı. Ancak İki kulüp arasında henüz anlaşma sağlanamadı.

Atiba Hutchinson ile de sözleşme uzatmayan Beşiktaş yönetiminin Bilic'in isteği doğrultusunda tecrübeli bir ön liberoyu transfer edeceği öğrenildi.

Tolga Zengin'in yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle kaleci arayışına da giren siyah beyazlılar yine tecrübeli bir file bekçisini kadrosuna katarak, transfer dönemini bitirmeyi planlıyor.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz