Futbol

Bilic istedi ama...

15 Ocak 2014 Çarşamba 15:06 - Son Güncelleme 15 Ocak 2014 Çarşamba 15:10

Beşiktaş yönetimi Dany'yi veto etti.

Beşiktaş'ta Dany defteri tamamen kapandı.

Galatasaray'ın yabancı kontenjanını rahatlatmak amacıyla göndermeyi planladığı Dany, Beşiktaş'a teklif edilmişti. Siyah-Beyazlı takımda Tomas Sivok'un sakatlığı ve sahalardan en az bir ay uzak kalacak olması nedeniyle teknik direktör Slaven Bilic, transfere olumlu yaklaşmıştı.

Yaklaşık 5 gün önce Dany'nin sezon sonuna kadar kiralanmasına onay veren Hırvat teknik adam, yönetim kurulunun bu transfere sıcak yaklaşmaması üzerine Dany konusunda ısrarcı olmadı.

Başkan da sıcak bakmıyor

Beşiktaş yönetiminin ve Başkan Fikret Orman'ın gelebilecek tepkileri göz önünde tutarak Dany transferine karşı çıktığı öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş, bir yandan Joleon Lescott konusunda Manchster City takımından haber bekliyor. Yaklaşık 2 ay önce Lescott ile anlaşamaya varan Siyah-Beyazlı kulüp, İngiliz ekibinin futbolcuyu bırakma konusunda kesin kararını vermemesi nedeniyle transferi gerçekleştiremedi. Siyah beyazlılar, 20 Ocak'a kadar Manchester City'den haber bekleyecek. İngiliz ekibinin Lescott'u bırakamaya karar vermesi halinde Beşiktaş yönetimi tecrübeli oyuncu ile iki buçuk yıllık mukavele imzalayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz