Futbol

"Binlerce Galatasaray taraftarı..."

21 Şubat 2016 Pazar 22:00 - Son Güncelleme 21 Şubat 2016 Pazar 20:05

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'dan sert açıklamalar...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 4 kırmızı kart gördükleri ve 2-1 mağlup oldukları Galatasaray maçında, kara bir tarih yazıldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Türk Telekom Arena'da yapılan maçın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Usta, şunları kaydetti:

"Trabzonspor, tarih yazan bir kulüp. Türkiye'de büyük bir markadan bahsediyoruz. Yine Türkiye'nin çok büyük markalarından birisi Galatasaray ile burada maç yapmak için geldik. Sayın Başkan Dursun Bey'in davetiyle maçtan önce muhteşem bir yemek yedik. Maçın her iki takım için güzel ve centilmence sonuçlanması adına dostluk sergiledik. Burada bir tarih yazıldı ama maalesef kapkara bir tarih. Bunu yazanları milyonlarca sporseverlere havale ediyorum."

Yaşananların altından kalkmasını bileceklerini aktaran Muharrem Usta, "Bu büyük tarihi yazan Anadolu'nun devasa kulübü, inşallah bu akşam yaşadıklarıyla Türk futbol tarihinde yeni sayfaların açılmasına vesile olur. Bu dönüşümün acı çekeni Trabzonspor olsun ama Türk futbolu kazansın. Keşke bunları konuşmak zorunda kalmasaydık ama bunun altından kalkmasını da bileceğiz. Trabzonsporlular rahat, dimdik ve alnı açık olsun. Binlerce Galatasaray taraftarı twitter'dan mesaj gönderdi ve 'Sakın üzülmeyin. Galatasaraylılar olarak bu geceden utandık' dediler" değerlendirmesinde bulundu.

Usta, bu akşam bir basın toplantısı düzenleyeceklerini ve daha detaylı açıklama yapacaklarını belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz