Futbol

VİDEO | "Bir kez bile bizimle iletişime geçilmedi"

19 Eylül 2018 Çarşamba 15:17 - Son Güncelleme 19 Eylül 2018 Çarşamba 16:45

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Konyaspor'u çalıştığırdığı dönemde, dönemin milli takım teknik direktörünün 1 tane oyuncularını bile milli takıma çağırmadığını söyledi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, TRTSPOR'da gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Kocaman,  "Tek devrede 40 puan aldığımız halde dönemin futbol direktörü bir oyuncumuzu Konyaspor'dayken Milli Takım'a çağırmadı. Bir kez bile bizimle iletişime geçilmedi.  Lucescu gelince 1-2 kere görüştüm" dedi.

Temsilcilerimizin Avrupa'daki mücadelelerine de değinen Kocaman: "Galatasaray'a hem lig hem Avrupa maçlarına bakıldığında beklenenden daha iyi oldukları kesin. Onları tebrik ediyorum. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kocaman, "Fenerbahçe'ye dönmek ister misiniz?" şeklindeki bir soru üzerine "Hayat bu... Neler getireceğini bilmiyorum.  "Fenerbahçe'de devam etmemle ilgili düşüncelerimi zamanı geldiğinde aktaracağım. Hücum oynatmamak konusu art niyet. Saçma sapan fikirlere inanılıyor. Ben şuna inanırım gerçekler sonunda ortaya çıkar. Anlamsız saçma sapan şeylere inanmak ülkemiz futbolu adına çok çok acı, ne yazık ki böyle. Hakkımda oluşturulan algılara insanların inanıyor olması beni üzüyor. Burada doğrularla yanlışlar yer değiştirmiş durumda"şeklinde cevap verdi. 

Aykut Kocaman: "Büyük kulüplerin en büyük gücü taraftarıdır, bu kadar. Daha bir şey söylemeye gerek yok. Oyuncular ve antrenörü ateşleyendir. Eğer taraftar takımına küserse o takımdan bir şey olma ihtimali binde bir bile değildir. Fenerbahçeliler takımlarına sahip çıksınlar"

Şu ana kadar hiçbir takımla görüşmediğini dinlenme sürecini uzun tutacağını ve sonrasında ekibiyle birlikte futbola geri döneceğini dile getiren Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Yabancı sayısını 14'e getirirken, bunun birtakım arka planını hazırlarsanız. Yerli üretim konusunda da kulüplere yaptırımda bulunamazsanız. Bizim ülkemiz futbolda üretmeyi seven bir ülke değil. Yapımız kolaycılığa gitmek, ne yazık ki böyle. Kolay ve ucuz yabancı istiyoruz. Kulüp yöneticileri buraya gidiyor, oyuncu yetiştirme konusu boşlanıyor"

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz