Futbol

"Biz bunun altında ezilmeyiz"

17 Nisan 2019 Çarşamba 15:25 - Son Güncelleme 17 Nisan 2019 Çarşamba 16:05

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'a mesaj gönderdi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ, derbi maçtan sonra Galatasaray 2.Başkanı Abrurrahim Albayrak’ın yaptığı “Bildiğim çok şey var” açıklamalarına tepki gösterdi ve bu 'ağır ithamların' altında ezilmeyeceklerini söyledi.

Gümüşdağ, Albayrak’a “Elindeki ses kayıtlarını, belgelerini, hepsini kamuoyuyla paylaş. Eğer varsa. Yoksa, çık Başakşehir Kulübü’nden özür dile” mesajını gönderdi.

Başakşehir Başkanı “Galatasaraylı bir yönetici için suç duyurusunda bulunduk ve TFF’ye de müracaat ettik. Açık beyanı var. Elinde belgeler olduğunu söylemişti. Ağır ithamlardır. Biz bunun altında kalmayız. Kimsenin ulaşamadığı bu belgelere Galatasaray yöneticisi nasıl ulaşmıştır. Hepsini şimdi paylaşması lazım. Biz Başakşehir olarak 4 yıldır ilk 4’ten çıkmadık. Futbolu bilenler bu söylemlerin adil olmadığını biliyor ama biz bunun altında ezilmeyiz. Hakkımızı kullandık ve TFF’den cevap bekliyoruz. Biz özellikle Başakşehir futbol kulübü olarak adil bir yönetim bekliyoruz. VAR kayıtları, IFAB kurallarına göre kulüplerle paylaşılamaz. TFF'ye sorduk, böyle bir şey paylaşılmamış. Hukuk dışı elde ediliyorsa, hiçbir kulüp elde edemediyse bunlar nasıl elde etti?" dedi. 

Gümüşdağ artık bir değil iki rakiple mücadele ettiklerini söyledi:

“Geçen hafta iki derbi oynandı. Bu derbiden sonra Beşiktaş da artık Şampiyonlar Ligi’nde de iddialı konuma geldi. Artık bir değil iki rakiple mücadele ediyoruz. Hala 5 puan öndeyiz ve şampiyonluğun en büyük favorisiyiz”

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz