Futbol

"Böyle maçları kazanmak gerekiyor"

18 Eylül 2013 Çarşamba 15:21 - Son Güncelleme 18 Eylül 2013 Çarşamba 15:24

Bursasporlu Colin Kazım, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, "Ligde böyle maçları kazanmak gerekiyor. Çünkü 3-4 büyük takım haricindeki diğer takımlardan alacağımız puanlar, bizim nerede olacağımızı gösterecek" dedi.

Kazım, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor maçlarında yakaladıkları çıkışı Beşiktaş maçında sürdüremediklerini ve milli maçlar için lige verilen arada konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını söyledi.

Bir derbi mücadelesi olarak gördükleri Beşiktaş maçının zor geçeceğini tahmin ettiklerini anlatan Kazım, "Özellikle yediğimiz gollerden ikisi bizi çok üzdü. Antrenmanlarda o pozisyonlara çok çalışmıştık" dedi.

Beşiktaş'ın, uzun süredir beraber oynayan, birbirlerini iyi tanıyan kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Kazım, mağlubiyete üzüldüklerini anlattı.

Hafta sonunda Çaykur Rizespor'a konuk olacaklarını hatırlatan Kazım, "Ligde böyle maçları kazanmak gerekiyor. Çünkü 3-4 büyük takım haricindeki diğer takımlardan alacağımız puanlar, bizim nerede olacağımızı gösterecek. Çaykur Rizespor çok iyi çıkış yaptı ve ligde iyi gidiyor. Biz de iyi çalışıp bu maça iyi konsantre olacağız" ifadesini kullandı.

"Galatasaray, Türkiye'yi temsil ediyor"

Bursaspor'a geldiği günden bu yana çok iyi çalıştıklarını ifade eden Kazım, Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenmanların yoğun tempoda geçtiğini belirtti.

Bu sezon başarılı olacaklarına inandığını vurgulayan Kazım, taraftarların takıma verdiği destekten büyük memnuniyet duyduğunu ve onların, kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini bildirdi.

Kazanmayı sevdiğine dikkati çeken Kazım, "Beraberlikten veya mağlubiyetten mutlu olmayan biriyim. Devamlı kazanmak için oynarım. Saha içinde daha ileri gitmeyi seven, topu devamlı öne taşımayı isteyen biriyim. Burada daha önce şampiyonluk görmüş oyuncular var. Ben de bu ruhu geri getirmek için elimden gelen tüm katkıyı ortaya koyacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Kazım, bir gazetecinin, Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçında Real Madrid'e 6-1 yenilmesiyle ilgili sorusu üzerine, sarı-kırmızılı takımda çok güzel günler geçirdiğini ve iyi arkadaşlar edindiğini kaydetti.

Avrupa mücadelesinde Galatasaray'a herkesin destek vermesi gerektiğini dile getiren Kazım, "Real Madrid, dünyanın en iyi takımlarından biri. Oyuncularının kaliteleri belli. Böyle maçlarda her şey olabilir. Unutmamamız gerekir ki Galatasaray, Türkiye'yi temsil ediyor" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz