Futbol

“Braga maçı büyük önem taşıyor”

30 Eylül 2016 Cuma 17:20 - Son Güncelleme 30 Eylül 2016 Cuma 14:22

Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kalan 4 maçı en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kalan 4 maçı en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirterek, "Braga ile sahamızda oynayacağımız karşılaşma büyük önem taşıyor. İnşallah o maçla başlamak üzere UEFA Avrupa Ligi'nde puanlarımızı biriktirerek, yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika'da oynadıkları Gent karşılaşmasına iyi başladıklarını, ancak yaptıkları hatadan dolayı golü erken gördüklerini kaydetti.

Oyunda dengeyi kurmak isterken kalelerinde ikinci golü gördüklerini anımsatan Baydar, "İlk yarı rakibin kontrolünde geçti. İkinci devrede ise sahada yapması gerekenleri yapan ve kendi futbolunu oynayan, topa daha çok sahip olan, pozisyonlar bulan takımımız vardı. Oynadığımız maçlarda yaşadıklarımız ileriye dönük birer tecrübe oluyor. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Baydar, tribünde kendilerine ayrılan bölümü dolduran Konyasporlu taraftarlara da teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Grupta kalan 4 maçta en iyisini yapmak istiyoruz. Bu anlamda Braga ile sahamızda oynayacağımız karşılaşma büyük önem taşıyor. İnşallah o maçla başlamak üzere UEFA Avrupa Ligi'nde puanlarımızı biriktirerek, yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk iki maçtan elde ettiğimiz tecrübelerimizi bundan sonra daha olumlu şekilde kullanacağımıza inanıyoruz."

 

- Yeşil-beyazlılar ligde moral arayacak

 

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında çıkacakları Adanaspor maçına ilişkin de değerlendirmede bulunan Baydar, ligde son iki haftada arzu ettikleri sonucu alamadıklarını, Adanaspor karşılaşması ile yeni bir başlangıç yapmak ve milli takım arasına moralli girmek istediklerini vurguladı.

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. hafta maçında Belçika'nın Gent takımına deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz