Futbol

"Bu bir başlangıç ama yeterli değil"

06 Mart 2021 Cumartesi 21:08 - Son Güncelleme 06 Mart 2021 Cumartesi 21:19  |  Kaynak : İHA

Yukatel Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 29. haftasında Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından Yukatel Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ve Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Akarsu açıklamalarda bulundu.

Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, “Kazanmak güzel, bulunmuş olduğumuz yer itibari ile kazanmak zorunda olunan maçlardan bir tanesiydi, rakibimiz zordu. Bulunduğumuz yerin durumu, pozisyonu, fikstürdeki yerimiz belli. Buradan çıkmamız için kazanmamız gerekiyor. Haftalardır aynı durumu konuşuyoruz, teknik heyetle ve çocuklarla hep beraber mücadele ediyoruz. Bu bir başlangıçtı ama yeterli değil tabii. Daha geride 13 maçımız var. 13’ünün de bu havada geçmesi lazım." dedi.

Fırat, sözlerinie şöyle devam etti:

"Arzulu ve istekli olmamız çok önemliydi. Oyuncular, geriye düşmemize rağmen demolize olmadılar. Tutundular, mücadeleye devam ettiler. Eşitliği sağladılar ve daha sonra öne geçtiler. Geride 13 maç var, 13 maçında birçoğunu almamız gerekiyor. Çünkü gerçekten alt liglerde çok uzun yıllar uğraştık, çok büyük sıkıntılar yaşadık. Alt ligin zorluğunu hepimiz biliyoruz, oraya bir daha geri dönmek istemiyoruz. Bu ligde kalmayı hak ediyoruz. Bu ligin takımı olmayı hak ediyoruz. Bunun için yönetimimizle, teknik heyetimizle, futbolcu kardeşlerimizle elimizden gelene kadar son gün, son saat, son düdüğe kadar mücadele etmeye devam edeceğiz."

“İlk defa bir maçta 3 gol atarak kazandık”

Asbaşkan Ali Fırat, “Biz elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağız, teknik ekibimizle, yönetimimizle, başkanımızla, futbolcu kardeşlerimizle, taraftarlarımızla ve camiamızla bütünleşerek inşallah bunların üstesinden gelmiş olacağız. Daha fazla çalışmamız lazım, inanmamız lazım, kenetlenmemiz lazım. Biz bu sezon inşallah Denizlispor olarak, hak etmiş olduğumuz Süper Lig'de kalacağız. Daha yeni başlamış gibi devam edeceğiz. İlk defa geriye düştüğümüz bir maçı kazandık. İlk defa bir maçta 3 gol atarak kazandık. Bunlar önemli değil tabi, ama bundan sonrası çok daha önemli, inşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder. Denizlispor hak etmiş olduğu yere getirmiş oluruz. Kaptanlarımızla da konuştuk, primleri sabitledik, onun üzerine çok fazla çıkma şansımız yok, inme şansımız da yok. Galibiyetlerden sonra üzerimize düşen ne varsa yapacağız, onlar nasıl üzerine düşeni yapıyorsa bizde üzerimize düşeni yapacağız. Ama tabi bu bir başlangıç, devam etmemiz lazım” diyerek sözlerini noktaladı..

Akarsu: “İnanmıştık bugün, zor olanı başardık”

Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Akarsu ise, “Biz zaten bugün buna inanmıştık, sağ olsun taraftar grubumuzda tesislerimizde futbolcularımızla beraber meşaleler yakarak gönderdik. Zor olanı başardık. İnşallah bundan sonraki maçlarda da başarılı bir şekilde devam ederiz. Teşekkür ediyoruz kendilerine” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz