Futbol

Bu kez de Douglao ile güldü

08 Aralık 2015 Salı 11:48 - Son Güncelleme 08 Aralık 2015 Salı 09:52

İç sahada mağlubiyeti olmayan Ege temsilcisi, son 5 iç saha maçını da kazandı.

Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor'u uzatma bölümünde savunma oyuncusu Douglao'nun attığı golle 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, 3. sıradaki yerini korudu.

Bursaspor, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor galibiyetleriyle son 3 maçını kayıpsız geçen Akhisar Belediyespor'un son 7 karşılaşmada sadece 1 yenilgisi bulunurken, diğer 6 maçını kazandı.

Ege temsilcisi, lider Beşiktaş'ın 4, takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde 3. durumda bulunuyor. Gelecek hafta Kayserispor'a ondan sonra da Galatasaray'a konuk olacak Akhisar Belediyespor, ilk devrenin son maçında Osmanlıspor'u konuk edecek.

İç saha performansı

Medicana Sivasspor galibiyetiyle iç sahadaki yenilmezliğini koruyan Akhisar Belediyespor, iç sahada oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 19 puan topladı. 2. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçını Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Balıkesir'de oynayan Ege temsilcisi, iç sahada 10 gol atıp kalesinde 2 gol gördü.

İç sahada Fenerbahçe ile yenilgisi olmayan iki ekipten biri olan Akhisar Belediyespor, şimdiye kadar kendi evinde en başarılı takım konumunda bulunuyor.

Douglao ile 7. puan

Akhisar Belediyespor'un başarılı savunma oyuncusu Douglao bu sezon 3. golüne imza attı. Daha önce 2-2 biten Fenerbahçe maçında takımının beraberlik golünü kaydeden Douglao, 2-1 galip tamamladıkları Antalyaspor maçında da 88. dakikada takımının galibiyet golünü atmıştı.

Douglao, geçen sezonu tek golle tamamlamıştı.

Akhisar Belediyespor'da dün sarı kartla cezalandırılan Ahmet Cebe ve Douglao bir sarı kart daha görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Etiketler : AkhisarDouglao
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz