Futbol

Bu kez Novak mutfağa girdi

15 Nisan 2020 Çarşamba 18:47 - Son Güncelleme 15 Nisan 2020 Çarşamba 20:21

Süper Lig'in en golcü savunma oyuncusu olan Trabzonspor'un Çek oyuncusu Filip Novak, tavuk şinitzel ve patates salatası yaptı. Novak, yemek pasını ise takım arkadaşı Gaston Campi'ye attı.

Koronavirüs salgını nedeniyle günlerini evlerinde geçiren Trabzonspor futbolcular arasındaki "mutfak pasları" kapışması sürüyor.

Bordo-mavili ekibin altyapısından yetişen Serkan Asan, karantina günlerini Trabzon'un Düzköy İlçesindeki evlerinde geçirirken, yaptığı lahana yemeği ile takım arkadaşı Filip Novak'tan mutfaktaki hünerlerini görmek istediğini iletmişti.

Trabzonspor, Serkan Asan'dan sonra mutfağa giren Novak'ın yemek yaptığı videoyu vatandaşlara "evde kal" çağrısında bulunarak paylaştı.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesaplarından yayımlanan videoda, Novak'ın evinin mutfağında yemek hazırladığı görülüyor.

"Mutfak pasları" ve "evde kal" etiketleriyle paylaşılan görüntüde, Novak tavuk şinitzel ve patates salatası yaptı.

Yemekleri hazırladığı sırada döneri çok sevdiğini anlatan Novak, Trabzon'da arkadaşları ile sürekli döner yemeye gittikleri bir yer olduğunu, ayrıca pideyi de sevdiğini dile getirdi.

Hazırladıkları pastalardan sürekli Kamil ve Ekuban'a ikram ettikleri için evde pasta tabağı kalmadığını gülümseyerek anlatan Novak, arkadaşlarından en kısa zamanda tabakları iade etmelerini istedi.

Novak, yemeğin ardından mutfak pasını Gaston Campi'ye atarak, "Bakalım Arjantin'den hangi yemeği pişirecek. Campi sıra sende." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA, İHA
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz