Futbol

"Bu kritik dönemde puan puandır"

03 Mayıs 2019 Cuma 23:50 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2019 Cuma 23:54

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "3 puanı alabilirdik. Oyuncularımın coşkusundan, mücadelesinden memnunum. Bu kritik dönemde puan puandır." dedi.

Hakan Keleş, Medipol Başakşehir ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın ardından stat çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Sivasspor'un galibiyete yakın taraf olduğunu söyleyen Keleş, ilk yarı kontrollü oynadıklarını ikinci yarı ise oyun olarak daha iyi olduklarını belirtti.

Medipol Başakşehir'in güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Keleş, "3 puanı alabilirdik. Oyuncularımın coşkusundan, mücadelesinden memnunum. Bu kritik dönemde puan puandır. Konumumuz itibariyle puana ihtiyacımız vardı. 1 puanla yetindik. Zorlandık ama galibiyete de yakındık. Acilen 3 puan daha alıp rahatlamak istiyoruz. Şimdi önümüzde 2 deplasman var. Deplasmanlarda iyi oynayan takımız. Bu mücadelemizi orada da gösterirsek rahatlamış oluruz." ifadelerini kullandı.

Orta saha oyuncusu Emre Kılınç'ın A Milli Takım'dan döndükten sonra form düşüklüğü yaşadığının sorulması üzerine Keleş, "Emre bugün gayet iyiydi, bir süredir sakatlığı vardı. İğneyle oynatmaya çalışıyorduk. Emre bizim göz bebeğimiz, ona çok değer veriyoruz. Bugün çok iyi mücadele gösterdi." cevabını verdi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz