Futbol

Bülent Korkmaz: Sonuca hakim olmadık

11 Kasım 2018 Pazar 22:12 - Son Güncelleme 11 Kasım 2018 Pazar 22:17

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahalarında 2-1 mağlup oldukları Akhisarspor maçıyla ilgili "Ne kadar üstün oynasanız da bazen kazanamıyorsunuz." dedi.

Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunda üstün olmalarına rağmen sonuca hakim olmadıklarını belirtti.

Futbolda bazen böyle maçlar olabildiğini dile getiren Korkmaz, "Ne kadar üstün oynasanız dahi bazen kazanamıyorsunuz. Özellikle iki golü de aynı şekilde yedik. İkinci golün maçın son anında olması bizi üzdü. Futbolda bunlar oluyor. Kazanırken futbolcularımla ne kadar gurur duyuyorsam, kaybederken de gösterdikleri mücadele ve alın terinden dolayı aynı gururu daha fazla duyuyorum." diye konuştu.

Korkmaz, bu maçı unutarak yaptıkları yanlış ve doğruları oyuncularına göstereceklerini ifade ederek, Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu vurguladı. Ligde bir puanın dahi çok önemli olduğunun anlatan Korkmaz, gösterdikleri emek ve mücadeleden dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Korkmaz, milli maç arasını hazırlık maçlarıyla değerlendireceklerini ifade ederek, bu karşılaşmalarda süre alamayan oyuncuları oynatarak, maç performanslarını yükselteceklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz