Futbol

Bulut: Daha zor bir maç olacağını düşünüyordum

09 Kasım 2018 Cuma 23:04 - Son Güncelleme 10 Kasım 2018 Cumartesi 00:28

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u 5-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Daha zor bir maç olacağını düşünüyordum ama futbolcularım maçın ilk saniyesinden 95. dakikaya kadar iyi konsantre oldular, yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik." dedi.

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor karşısında mükemmel bir performans sergileyerek karşılaşmayı 5-0 kazanmasın bildiklerini söyledi.

Maç öncesi bu sonucu almayı beklemediklerini dile getiren Bulut, şöyle devam etti:

"Daha zor bir maç olacağını düşünüyordum ama futbolcularım maçın ilk saniyesinden 95. dakikaya kadar iyi konsantre oldular, yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Bundan önceki maçlarda o yakaladığımız pozisyonları o kadar iyi değerlendiremiyorduk. Bu maç yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Sahaya çıktığımızda baskılı oynadık, rakibi kalemize yaklaştırmamaya çalıştık, bunu ikinci yarı da çok iyi yaptık. Rakip 2-0'dan sonra birkaç pozisyon buldu, golünü atabilirdi ama kalecimiz Farnolle mükemmel bir performans gösterdi. Futbolcularımı kutluyorum."

Erol Bulut, bir gazetecinin "takımın lig sonundaki hedefi" konusundaki sorusuna, "Şu an sıralamaya baktığımızda maç fazlamızla ikinci sıradayız. Çok umut verici. Bizim hedefimiz ilk 10 içerisinde olabilmek, hatta daha iyisini de yapabiliyorsak yapabilmek." yanıtını verdi.

Bulut, adının Fenerbahçe ile anılmasına ilişkin soruya ise "Ben şu an Malatyaspor'un hocasıyım. Burada hedeflerimiz var. O hedefleri başarmak istiyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar bunu en iyi şekilde götürmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz