Futbol

Burak Elmas: Galatasaray'ın geleceğini kuracağız

23 Aralık 2021 Perşembe 16:46 - Son Güncelleme 23 Aralık 2021 Perşembe 16:48  |  Kaynak : AA

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından bu yıl 19. kez düzenlenen "Sarı Kırmızı Kareler" fotoğraf ve video yarışmasının ödül töreni yapıldı. Törende, Galatasaray Başkanı Burak Elmas da açıklamalarda bulundu.

Başkan Burak Elmas, törende yaptığı konuşmada, yarışmada mansiyon ödülü verilen fotoğrafların bir takvim olarak yayımlanacağını belirterek, "Bu takvimin çok değerli bir proje olduğunu düşünüyorum. Bizler, sporcularımız ve teknik heyetlerimiz hep önde görünüyoruz. Arkada bu görüntüyü sağlayan, spor dallarının popüler olmasını sağlayan, doğru bilgileri doğru görsellerle kamuoyuna aktaran emekçiler var. Maalesef biz hep görünenleri tebrik etmeyi tercih ediyoruz. Görünmeyen, soğukta, karda ve sıcakta hizmet götürmeye çalışan emekçilerle ilgili hem teşekkür etmeyi hem de yaptıkları olumlu işleri takdir etmeyi ikinci plana atıyoruz. Arkadaşlarımızın verdiği emek Türk sporu adına çok önemli. Bu yarışmaya katılan ve ödül alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Emekleri için Türk sporu ve Galatasaray adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Türkiye sporunun çok zorlu bir konjonktürden geçtiğine dikkati çeken Elmas, şunları kaydetti:

"Göreve gelirken ciddi bir mücadele verilmesi gerektiğini paylaşmıştık. Bu mücadeleyi verirken sporun hak ettiği gibi yönetilmesini istemeyen, Galatasaray'a geldiğimiz zaman da geçmişten gelen kavgaların bitmesini istemeyen, birleşmenin kutuplaşmayı engellediğini gören birçok kesimin karşı duracağını ve bunların da sesinin çok çıkacağını biliyorduk. Her alanda Galatasaray'ı hem bu spor ikliminin değişiminde, sporun doğru yönetilmesinde ve Galatasaray Kulübünün sürdürülebilir bir geleceğe yürümesinde ve en önemlisi bu yürüyüşü birlikte yapmasını istiyoruz. Ne kadar eleştiri olursa olsun, ne kadar kasıtlı bir şekilde bu hareket engellenmeye çalışılırsa çalışılsın bundan asla imtina etmeyeceğiz. Buraya Galatasaray'ın sürdürülebilir başarılarla dolu geleceğini kurmak ve Türk sporunun geleceğine de katkı yapmak için geldik. Burada popüler olmak, dönemsel olarak alkışlanma niyetimiz yok. Sessiz çoğunluk olarak kastettiğimiz Türk sporunun paydaşlarının daha sesli olmasını, doğruların arkasında olması, kutuplaşmalardan beslenen insanların ortada gözükür bırakmamasını rica ediyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz