Futbol

Burak Elmas'tan gündeme dair açıklamalar

26 Mart 2022 Cumartesi 11:29 - Son Güncelleme 26 Mart 2022 Cumartesi 12:10  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıklamalarda bulundu. Elmas "Kulübün içindeki kontratları yalan yanlış aktararak bunların kamuoyunda konuşulmasını sağlayanlar var." dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıklamalarda bulundu. Elmas "Kulübün içindeki kontratları yalan yanlış aktararak bunların kamuoyunda konuşulmasını sağlayanlar var." dedi. 

Elmas açıklamalarında şunları dile getirdi:

"Bir sponsor geliyor. Adam Galatasaraylı. Sponsora gidip bu yönetime çok destek veriyorsun, biraz bekle diyenler var. 15 sene gecikmiş kurumsallaşma hamlesi yapıyoruz.

Her gelen yönetimin her gelen teknik direktörün değiştirdiği bir yapıda Galatasaray'ın sürdürülebilir başarı elde etmesi hiç mümkün değil. Bu basit bir yönetim dönemi değil. Sadece masrafları kısarak olmaz, kurumsallaşmanız lazım.

 Tribünde tezahürat yapan biri, sonra üye, daha sonrasında yönetici en sonunda da başkanlık olarak devam etti Galatasaray'a hizmetim.

Çalışmak istiyoruz. Her gün çıkan bir dedikoduyla hedefe konmasını, normalde konuşulmayacak bir konunun camianın en önemli konusu yapılmasını istemiyoruz.

Her gelen yönetimin, her gelen teknik direktörün, her gelen basketbol şubesi yöneticisinin değiştirdiği yapıda Galatasaray'ın sürdürülebilir mali başarı yakalaması mümkün değil.
Ben yönetimimi, Galatasaray'ın tartışmayacağı isimlerden kurdum. Fakat gördüm ki eleştiriler, bu isimlere de yapılıyor. Galatasaray'da her kararı tartışırsak nasıl çalışacağız

Sabah geliyoruz arkadaşlarımla kulübe. 'Bugün ne yaparsak Galatasaray'a zarar veririz' mi diyoruz. Bu çok büyük bir haksızlık. Ada için başarı paylaşma yarışı var. Bu Ada konusunu Galatasaray yaptı.30 milyon dolar ilave kaynak yarattık. Bugüne kadar herhangi bir finansal borçlanma gerçekleştirmeden içimizde yarattığımız kaynaklarla bugüne geldik. Kemerburgaz'a taşınıp Florya'dan gelecek gelirle 3 yıl için tüm borçlarımızı kapatmayı düşünüyoruz." 

Etiketler : Burak Elmas
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz