Futbol

Bursa'da hedef galibiyet

30 Ekim 2013 Çarşamba 14:58 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 15:01

Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan Bursaspor'un kulüp genel direktörü Ayhan Barışıcı, "Torku Konya, Kayseri maçlarına nasıl çıktıysak Fenerbahçe müsabakasına da galip gelmek için çıkacağız" dedi.

Barışıcı, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı kulübün büyüklüğü, anlayışı ve mantalitesinin, her maça aynı değeri vermekten geçtiğini söyledi.

Fenerbahçe müsabakasının, iç sahadaki Kayserispor galibiyetinin perçinlenmesi, moral ve motivasyonun yükseltilmesi, taraftarlarla bütünleşmenin sağlanması ve 3 haftalık galibiyet serisinin sürdürülmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayan Barışcı, şöyle devam etti:

"Bursaspor geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tüm takımlarla oynadığı müsabakalarda aynı kapasiteyi ortaya koymak için mücadele eden bir ekip. Biz kendimize bakıyoruz. Bursaspor'un son haftalardaki çıkışı tamamen takım olma anlayışından kaynaklanıyor. Gelecek haftaları garanti altına alabilmek için Fenerbahçe maçına da aynı müsabaka olarak bakıyoruz. Özel bir çalışma olabilir ama kulüp anlayışında değişikliğimiz yok. Torku Konya, Kayseri maçlarına nasıl çıktıysak Fenerbahçe müsabakasına da galip gelmek için çıkacağız. Bu müsabakanın da üst seviyede olacağını düşünüyorum. Bu maçın bizim dışımızda farklı bir değerlendirmesi olduğunu düşünüyorum. İstanbul takımlarına karşı genelde her takım farklı düşünceler içine girebilir ama bizim böyle bir durumumuz yok. Bursaspor, ödeme dengesi, taraftarı ve tesisleşmesiyle çok büyük bir kulüp."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz