Futbol

Bursaspor gol peşinde

03 Ekim 2013 Perşembe 12:14 - Son Güncelleme 03 Ekim 2013 Perşembe 12:19

Yeşil beyazlılar gol yemeden gol atmak istiyor.

Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında yarın deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da tek hedef galibiyet. Oynadığı 6 maçta sadece bir galibiyeti, 3 mağlubiyeti ve 2 beraberliği bulunan yeşil-beyazlı takım, 5 puanla ligde 16. sırada yer alıyor.

DAUM, GOL İSTİYOR

Teknik Direktör Christoph Daum'un ısrarla üzerinde durduğu gol yememe anlayışı geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar Belediyespor maçında sonuç vermiş, maç golsüz beraberlikle sona ermişti. Takımı için bunu 'bir adım' olarak değerlendiren Alman hoca, şimdiki hedeflerini ise 'gol atmak' diye açıkladı.

KARABÜK DEPLASMANINDA 7 MAÇTA 2 GALİBİYET

Gol yemeden gol atmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takım, güçlü rakibini yenerek uzun aradan sonra üç puanla tanışmak istiyor. Bursaspor, lig ve Türkiye Kupası'nda 14 kez karşılaştığı rakibini 6 kez yenmeyi başardı. 6 maçta yenilen Bursaspor, 2 müsabakada ise beraberlikle ayrıldı. Bursaspor, Karabük deplasmanında oynadığı 7 maçtın 4'ünü kaybederken, 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

BELLUCSHİ KADRODA, PİNTO BELİRSİZ

Öte yandan Yeşil-beyazlılarda sakatlığı sürn Ozan İpek dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Belluschi'nin Kardemir D.Çl Karabükspor karşısında forma giymesi bekleniyor. Fizik olarak hazır olmadığı gerekçesiyle Akhisar Belediyespor maçında 18 kişilik kadroya alınmayan golcü oyuncu Pinto'nun bu maçta forma giyip giymeyeceği ise maç saati belli olacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz