Futbol

Bursaspor seri peşinde

01 Kasım 2013 Cuma 09:40 - Son Güncelleme 01 Kasım 2013 Cuma 09:44

Timsahta gözler F.Bahçe maçına çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın akşam lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Bursaspor, güçlü rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum, Tuncay Şanlı ve Kazım Kazım için Fenerbahçe maçı ayrı bir heyecana neden olacak. Alman teknik adam ile oyuncular Tuncay ve Kazım daha önce Fenerbahçe forması giymişlerdi. Yarın ise Fenerbahçe'nin rakibi olarak karşısına çıkacaklar.

Ligde oynadığı son üç maçta, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Kayserispor'u 2-0 ve Torku Konyaspor'u da 1-0'la geçerek galibiyetle kapatan yeşil-beyazlı takım, başarılı grafiğini Fenerbahçe karşısında da devam ettirmeyi amaçlıyor. Hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde kampa girdi.

BURSASPOR-FENERBAHÇE 89. RANDEVUYA ÇIKACAKLAR

İki takım ligde 89. kez karşı karşıya gelecek. Şimdiye kadar oynanan maçlarda sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında şimdiye dek yapılan 88 maçtan 44'ünü Fenerbahçe, 13'ünü Bursaspor kazandı, 31 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin attığı toplam 137 gole, Bursaspor 70 golle karşılık verdi.

İki takım arasında geçtiğimiz sezon Bursa'da oynanan ilk karşılaşma 1-1 beraberlikle sona ermişti. Ligin ikinci yarısındaki maç ise 4-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile son buldu. Bursaspor, güçlü rakibini Şampiyon olduğu 2010 yılında deplasmanda 3-2 yenmeyi başarmıştı.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor'da sakat Ozan İpek dışında eksik bulunmuyor. Soğuk algınlığı nedeniyle önceki gün takımla birlikte çalışmalara katılan Sestak'ın oynayıp oynamayacağı ise maç saati netlik kazanacak.

Bursaspor'un, zorlu maça şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Murat, Şamil, Ferhat, Belluschi, Batalla, Kazım.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz