Futbol

Bursasporlu bir grup taraftar umreye uğurlandı

16 Mayıs 2016 Pazartesi 20:26 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2016 Pazartesi 17:29

Bursasporlu taraftar grubu "Teksas" üyesi 76 kişi Umre'ye uğurlandı.

Bursasporlu taraftar grubu "Teksas", Umre heyecanı yaşıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Doğanbey Katlı Otopark alanında umreye gidecek taraftarları, ailelerinin yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve arkadaşları uğurladı.

Teksas Taraftar Grubu'nun lideri Selim Kurtulan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl 76 kişinin umreye gideceğini söyledi.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Kurtulan, şöyle konuştu:"

''Bu organizasyonda bize emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ve diğer sponsorlara çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bursaspor Teksas tribünü 2007 yılından beri yapmış olduğu bu organizasyonu devam ettiriyor. Allah'ın izniyle önümüzdeki yıl daha kalabalık gitmeyi planlıyoruz.''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Karlık ise Bursa'nın spor şehri olduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi olarak spora çok yatırım yaptıklarını anlatan Karlık, ''Bugün de Bursaspor taraftarıyla birlikte güzel bir projeye imza atıyoruz. İnşallah bu proje diğer kulüplerimize de örnek olur. Taraftarlarımızı umreye gönderiyoruz. Memleketimizin birlik ve beraberliği için sporda barış ve kardeşliğin hakim olması için mübarek yerlerde güzel ibadetler yapacaklar. İnşallah hayırlısıyla gidip gelsinler'' ifadelerini kullandı.

Taraftarlar, Kur-an'ı Kerim'in okunması ve dua edilmesinin ardından aileleriyle helalleşti.

Etiketler : Bursasporumre
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz