Futbol

Buruk'tan eleştiri: "Ofsayt yok, penaltı VAR"

10 Kasım 2018 Cumartesi 19:25 - Son Güncelleme 10 Kasım 2018 Cumartesi 19:33

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, "2-1'i yakalayana kadar oynadığımız oyundan memnun değilim" dedi. "İkinci yarının başında 'ofsayt' diye kesilen bize göre penaltı pozisyonumuz var" diyen Buruk, VAR sisteminin daha dikkatli kullanılması gerektiğini söyledi.

Buruk, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda rakibe çok fazla pozisyon vermediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İlk yarıda Vedat ile bulduğumuz pozisyon var. İkinci yarının başında 'ofsayt' diye kesilen bize göre penaltı pozisyonumuz var. VAR sisteminin atladığını düşünüyorum. Samudio'nun kaleci ile karşı karşıya atamadığı pozisyon. Kötü bir duran top golü yedik. 2-1'i yakalayana kadar oynadığımız oyundan memnun değilim. 2-1'den sonra çok iyi bir ekip ortaya çıktı. Seyirci takımına sahip çıktı. Günün sonunda puan alamadık. Daha iyisini yapmak için daha çok çalışacağız."

"Görüntüde ofsayt görünmüyor. Pozisyon penaltı görünüyor"

Okan Buruk, VAR sisteminin daha dikkatli kullanılması gerektiğinin altını çizerek, "Görüntüde ofsayt görünmüyor. Pozisyon penaltı görünüyor. Biz de pozisyonu telefondan izledik yanlış gibi görünüyor. Atiker Konyaspor maçında da penaltı olduğu belli olmayan bir pozisyonda aleyhimize karar verilmişti. Bu konunun mutlaka bir açıklaması vardır." diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz