Futbol

Çalhanoğlu'ndan yeşil ışık

24 Aralık 2013 Salı 12:20 - Son Güncelleme 24 Aralık 2013 Salı 12:30

Çalhanoğlu, G.Saray'dan teklif aldığını, Mancini ile çalışmak istediğini söyledi

Almanya Birinci Fubol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hamburg'un genç yeteneği Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile çalışmaktan mutluluk duyacağını açıkladı.

İtalyan basınından Tutto Mercato'ya konuşan 19 yaşındaki oyuncu, İtalyan çalıştırıcı Mancini'nin, çok beğendiği bir teknik direktör olduğunu ifade etti.

Mancini'nin kendisiyle ilgilendiğini belirten Çalhanoğlu, "Mancini beni istiyor, ben de onunla çalışmayı umuyorum çünkü harika bir teknik direktör" şeklinde konuştu.

Ada basınında yer alan haberlerde ise stiliyle Mesut Özil'e benzetilen Çalhanoğlu'nu transfer etmek için Galatasaray'ın dışında Liverpool ve Arsenal'ın de devrede olduğu ve bu takımların ara transfer döneminde milli oyuncuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı ekiple mücadeleye gireceği öne sürüldü.

Genç yeteneğini kaybetmek istemeyen Hamburg yönetimi, Çalhanoğlu'nun sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmak istediğini açıklamıştı. Çalhanoğlu, Bundesliga'da bu sezon çıktığı 16 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti.

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz