Futbol

Çalımbay: İyi oynadık ve başardık

09 Ocak 2022 Pazar 16:54 - Son Güncelleme 09 Ocak 2022 Pazar 16:57  |  Kaynak : DHA

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Demir Grup Sivasspor'un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından "Buradan galip çıkmak kolay değil. İyi oynadık ve başardık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, galibiyeti hak ettiklerini dile getirdi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise alınan galibiyetin kendileri için çok önemli belirtti Çalımbay, şunları söyledi:

''Biz buraya puan ve puanlar için geldik. Amacımız iyi bir şekilde ayrılmaktı. Futbolcu kardeşlerim hepsi elinden geleni yaptı. Zaman zaman hatalarımız oldu. Ama iyi onyadık, iyi mücadele ettik. Konyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Özellikle kendi sahasında taraftarıyla çok daha etkili oluyorlar. Buradan böyle bir galibiyetle ayrılmak kolay değil. İyi oynadık ve başardık. Sadece tek üzüldüğüm maçın ikinci yarısının son 10 dakikası gerçekten güzel pozisyonlar yakaladık. Son paslarda biraz dikkatli olabilseydik rahat bir şekilde bitirebilirdik. Zaman zaman baskı da yedik. Çift santrfor oynamaya başladı Konya, gerçekten onları da başta kalecimiz olmak üzere defansımız mükemmel şekilde karşıladılar. Kaptığımız topları çok güzel ataklarla gittik ama maalesef son paslarımızda dikkatli değildik. Alınan galibiyet bizim adımıza önemli. Şimdi önemli olan kalan diğer maçlarımız Trabzon maçı, Göztepe ve Fenerbahçe maçı. Bunları da iyi bir şekilde bitirdikten sonra, hem lig, hem kupayı aynı anda götürmeye çalışacağız. Bu galibiyetimizi de tabiki bizim Asbaşkanımız Serkan Aydın'ın tedavi süreci var. Ona armağan ediyoruz.''

Çalımbay, oyuncularından memnun olduğunu belirterek, ''Bizim mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. En az 2-3 tane oyuncu almamız gerekiyor'' dedi.
  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz