Futbol

Canel: Derbiyi kazandığımız için mutluyuz

09 Nisan 2022 Cumartesi 16:30 - Son Güncelleme 09 Nisan 2022 Cumartesi 16:34  |  Kaynak : İHA

Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup ederek puanını 46 yapan VavaCars Fatih Karagümrük’te Teknik Sorumlu Atılay Canel, Haliç derbisini kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Canel, galibiyeti taraftarlara armağan etti.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’yı konuk eden ve sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan VavaCars Fatih Karagümrük’te Teknik Sorumlu Atılay Canel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Canel, “Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık ama buna rağmen 14. dakikada net bir gol kaçırdık. Bu dakikadan sonra oyunu istediğimiz gibi yönlendirerek 2 gol bulduk. İlk yarıda 3 ve 4’ü bulup maçı koparabilirdik. İkinci yarıda galibiyeti korumak için oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik ama duran toptan çok basit goller yedik. Bu galibiyeti Karagümrük camiasına armağan ediyoruz. Bu maç bizim için önemliydi. Haliç derbisini kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

Tribünlerin oldukça etkili olduğunu ancak buna karşın birçok kişinin maça gelemediğini de vurgulayan Canel, “Herkes malum üzerine sahamız olmadığı için gelemiyor. Aynı zamanda Ramazan Ayı’ndayız. Buna karşın tribün iyiydi. Gelen arkadaşlara teşekkür ediyoruz, galibiyeti onlara armağan ediyoruz” diye konuştu.

Son olarak önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor maçına değinen Canel, “Biz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. İnşallah mutlu bir şekilde oradan döneriz” diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz