Futbol

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak'tan TRT SPOR'a açıklama

23 Haziran 2020 Salı 18:01 - Son Güncelleme 23 Haziran 2020 Salı 19:39

Menajer Batur Altıparmak, Caner Erkin ile ilgili Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmelerin detaylarını TRT SPOR'a anlattı. Ayrılık kararı nasıl alındı? Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif geldi mi? İşte Altıparmak'ın açıklamaları...

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin'in yolları ayrılıyor.

TRT SPOR'da yayınlanan "Spor Merkezi" programına telefonla bağlanan Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, 31 yaşındaki sol bekin durumuyla ilgili siyah-beyazlı ekibin yönetimiyle yaptığı görüşmeleri anlattı.

Altıparmak, "Biz Caner ile oturup konuştuk. Beşiktaş'ın niyetinin başka türlü olduğunu, sonuçta iki oyuncunun da sözleşmesi bitiyor. Hem Caner'in hem Gökhan'ın. Bu zamana kadar beklendi. Akabinde çıkan haberlerde görüldüğü üzere sol bek alınacak ve maçlarda Rıdvan şans veriliyor. Dolayısıyla Caner'in Beşiktaş'ın gelecek planlamasında olmadığını görüyoruz. Bu yüzden sezon sonunda Caner'in Beşiktaş ile devam etmemesine karar verdik. Caner'in sezon sonundaki kariyerini planlamaya başladık" dedi.

"Beşiktaş'tan transfer için izin istedim"

Siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerde Caner'in transferi için izin istedğini kaydeden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüğümde dedim ki; 'Eğer kısa sürede herhangi bir adım atmayacaksak, ben Caner ile ilgili transfer çalışması yapmak için izin istiyorum' dedim. Onlar da 'Sıkıntı yok, yapabilirsin' dediler. Ben de transfer çalışmalarına başlama kararı aldım..."

"Caner'e yurt dışından da teklifler var"

"Fenerbahçe veya Galatasaray'dan Caner'e teklif geldi mi?" şeklindeki soru üzerine ise Altıparmak, "Şu ana kadar bu iki kulüpten teklif gelmedi. Caner'e sadece Türkiye'den değil yurt dışından da kulüpler Caner'i soruyor. Ancak şu ana kadar kimseyle bir anlaşma yapmadık, Bu konuda bir gelişme olursa kamuoyuyla paylaşırız." ifadelerini kullandı.

Altıparmak, "Bundan sonraki haftalarda Caner'e görev verimeyeceği yönünde size bir şey söylendi mi?" sorusuna "Hayır söylenmedi. Teknik direktör Sergen Yalçın, Caner'e forma verirse Caner çıkıp bundan önce olduğu gibi elinden geleni yapar" cevabını verdi.

İrfan Can hakkındaki transfer iddiaları

Batur Altıparmak, Medipol Başakşehir'de forma giyen yıldız oyuncu İrfan Can Kahveci hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili soruya da şu yanıtı verdi:

"İrfan Can'ın takımı şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bundan dolayı biz İrfan Can'la transfer konusunu hiç konuşmuyoruz. Şu anda transferi konuşmak da doğru değil. Sezon bitince oturup konuşuruz. Lig bitince bu konuda gerekli gelişmeler olacaktır muhakak."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz