Futbol

Carlos'tan transfer müjdesi

13 Mayıs 2014 Salı 18:41 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2014 Salı 18:43

Roberto Carlos: "Takıma üst seviyede oyucular transfer edeceğiz"

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maçla sona erdi.

İdmana, izinli Aydın Karabulut katılmadı, sakatlığı devam eden kaleci Korcan Çelikay ise salonda çalıştı. Antrenman sırasında sakatlanan Ziya Erdal ise çalışmayı tamamlayamadı.

Teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa Kupalarına katılacakları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu şehir, taraftar, kulüp ve takım başarıyı hak ediyor" dedi.

İç transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Carlos, "İç transfer konusunda yönetimimiz görüşmelerine devam ediyor. Büyük bir kısmı tamamlandı. Dış transfer konusunda da 15 kişiden fazla oyuncu listemiz var, hepsine bakıyoruz. Takıma üst seviyede 6-7 kişi daha takviye yapacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz