Futbol

Çavuşoğlu'ndan Terim'e Love tepkisi

01 Ocak 2018 Pazartesi 21:44 - Son Güncelleme 02 Ocak 2018 Salı 11:25

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transfer için kendileriyle görüşmeden, Vagner Love'ı arattırdığını iddia etti. Çavuşoğlu, teknik direktör Hikmet Karaman'la prensip olarak anlaştıklarını da açıkladı.

Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray arasında Vagner Love krizi yaşanıyor. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği oyuncu için Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu gündem yaratan bir iddia ortaya attı.

TRTSPOR'a konuşan Çavuşoğlu, "Vagner Love'un yabancı menajeri, Türk menajerini arıyor ve Fatih Terim'in tercümanlarına futbolcumu arattığını söylüyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e saygı duyuyorum. Çok kaliteli, değerli, saygılı biri. Ben onun bilgisi dahilinde olduğunu sanmıyorum. Öyle bir şey olsa zaten onu arardım. Bunu kulübe mal etmeyiz. Teknik direktörün yaptığı hata olarak düşünüyorum. Ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Etik bulmuyorum." ifadeleriin kullandı.

"Vagner Love ve Emre Akbaba'yı satmayı düşünmüyoruz"

Love için Beşiktaş'tan kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını kaydeden Hasan Çavuşoğlu, "Fikret Orman'la dostluğumuz var. 'Durumu nedir, nasıl?' diye soruyor ama transfer için kimseyle bir şey konuşmadık. Vagner Love ve Emre Akbaba'yı satmayı düşünmüyoruz" dedi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Hırvat çalıştırıcı İgor Tudor ile ilgili de dikkat çekici bir açıklama yaptı. Çavuşoğlu, "Bir menajer Tudor'u buraya getirmek istedi ama biz çok üzerinde durmadık" şeklinde konuştu.

"Karaman'la anlaştık"

Teknik Direktör Hikmet Karaman'la prensip olarak anlaştıklarını açıklayan Çavuşoğlu, "Karaman Alanya’ya gelecek. Kulüpte sözleşme yapmayı ümit ediyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz