Futbol

Çebi'den Emre açıklaması

14 Mayıs 2015 Perşembe 17:21 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2015 Perşembe 17:24

"Biz her türlü sertliğe ve sporda şiddete karşı olduğumuzu söyledik."

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na saldırı iddiasıyla ilgili, her türlü sertliğe ve sporda şiddete karşı olduklarını, bu tür olayları tasvip etmediklerini söyledi.

Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği'nin katkılarıyla Bornova ilçesindeki Büyük Park'ta yaptırılan Süleyman Seba heykeli'nin açılışı Çebi'nin de katılımıyla yapıldı. Çebi, Süleyman Seba'nın nasıl biri olduğunun herkes tarafından bilindiğini kaydetti. Beşiktaş camiası olarak Seba'nın, "Baba Hakkı"ların, "Şeref Bey"lerin mental yapılarıyla büyüdüklerini ve onları da taşımaya devam ettiklerini kaydetti.

Açılış sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çebi, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun saldırıya uğradığına ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine, "Biz her türlü sertliğe ve sporda şiddete karşı olduğumuzu söyledik, bunları tasvip etmemiz mümkün değildir. Kime yapılırsa yapılsın tasvip etmek mümkün değildir. Az evvel öğrendim, işin gerçek yüzünü ve sebebini de bilmiyorum. Olmuşsa hoş olmamış, 'geçmiş olsun' diyelim" ifadelerini kullandı.

Bir mesaj vermek istediğini de kaydeden Çebi, şöyle devam etti:

"Buradan da şu mesajı vermek istiyorum; işte görüyorsunuz sayın spor yöneticileri, sporcular ve futbolcular, sahadaki hareketlerinize, dilinize hakim olun, insanları tahrik etmeyin. Bütün futbolcu kardeşlerime ve spor yöneticilerime sesleniyorum, bizler taraftarımızın sükunet içerisinde sadece sportif faaliyetleri önemsedikleri bir faaliyet içinde olmalarını, maçlarını izlemelerini, taraftarlık görevlerini icra etmelerini diliyoruz."

- Hutchinson'ın durumu

Çebi ayrıca sözleşmesini uzatmak için görüştükleri Atiba Hutchinson'la ilgili de açıklamalarda bulundu.

Hutchinson'ın kendi futbolcuları olduğunu kaydeden Çebi, "Sonuna kadar geldik ama bu işler, son imza atılmadan bitmiş denemez. Şu anda atılmış bir imza yok ama çok ilerleme var" dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz