Futbol

Cengiz’den Diagne yanıtı

03 Şubat 2020 Pazartesi 18:44 - Son Güncelleme 03 Şubat 2020 Pazartesi 19:09

BeIN Sports’a gündeme dair açıklamalar yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Mbaye Diagne ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, beIN Sports'a Mbaye Diagne ile ilgili konuştu.

Cengiz, "Mbaye Diagne transferinde Club Brugge'dan 2 milyon euro alacağımız var. Diagne'nin maaşını biz ödüyoruz." dedi.

Club Brugge'ün ödemeleri geciktirdiğini açıklayan Galatasaray Başkanı, şöyle konuştu: “Club Brugge gecikmiş 1 milyon Euro'yu ödemedi. Brugge ile iletişim halindeyiz. Ödemezlerse FIFA'lık olacağız gibi. Paramızı ödemelerini bekliyorum" diye konuştu. 

"Diagne’yi adeta ölüme mahkum ettiler”

Mbaye Diagne konusunda aldatıldıklarını kaydeden Mustafa Cengiz, “Biz çok büyük bir mali zorluğa düşerek Diagne'yi aldık. Anderlecht ile Brugge birbirine girdi. Diagne, Brugge'ü tercih etti ama Brugge bizi çok aldattı. Oyuncu Senegal'de. 1 aydır kendi takım antrenmanına almadılar. Neredeyse ölüme mahkum ettiler." ifadelerini kullandı.

"15.5 milyon euro ödemek zorundalar" 

Diagne için sözlerini sürdüren Cengiz, "Hem parasını ödemiyorsun, hem de olduğu gibi bırakıyorsun. Bu nedenle '15.5 milyon euroya yakın bedeli ödemek durumundasın' dedik Brugge'e. Bunu ben Brugge'e yakıştıramadım." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz