Futbol

Cihat Arslan: "Artık UEFA Avrupa Ligi'ne bakacağız"

29 Eylül 2018 Cumartesi 20:31 - Son Güncelleme 29 Eylül 2018 Cumartesi 20:38

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenilen Akhisarspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Son dakikada gelen gol sadece teselli oldu. Artık UEFA Avrupa Ligi'ne bakacağız" dedi.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulanan Cihat Arslan, maçın başında yedikleri golün hiç hesapta olmadığını belirtti. Arslan, ilk golün takımda oyunsal anlamda güvensizliğe neden olduğunu kaydetti.

İkinci yarıda daha derli toplu oynamaya başladıklarını vurgulayan Arslan, "Daha çok topa hakim olmaya, daha çok pozisyona girmeye çalıştık. Ama ön gruptaki oyuncuların yeterince üretememesi ve pozisyon anlamında takıma çok fazla katkı yapmaması, bugün deplasmandan elimizin boş dönmesine neden oldu." diye konuştu.

Karşılaşmada oyuncu değişiklikleri yapmalarına karşın çareyi bulamadıklarını anlatan Arslan, "Son dakika gelen gol sadece teselli oldu. Artık UEFA Avrupa Ligi'ne bakacağız. Dönüşte de Trabzonspor maçı bizim için hayati önemde. Ona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz