Futbol

Civelli antrenmanda sakatlandı

10 Ekim 2013 Perşembe 13:47 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 13:50

Bursaspor'da savunma oyuncusu Civelli çalışmayı yarıda bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, 21 Ekim Pazartesi akşamı sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ilk 1 saatlik bölümünde yeşil-beyazlılar, teknik direktör Christoph Daum gözetiminde çalıştı. Daum'un daha sonra Almanya'ya gitmek üzere sahadan ayrılmasının ardından takım, yardımcı antrenör İrfan Buz yönetiminde çalışmayı tamamladı.

Çalışmaya, Slovakya Milli Takım kampında bulunan Sestak, Ümit Milli Takım kampında yer alan Musa Çağıran ve Enes Ünal ile 19 Yaş Altı Milli Takım kampındaki Batuhan Altıntaş katılmadı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, pas çalışması ve çift kale maçla sona erdi. Maç sırasında sağ ayak bileği dönen savunma oyuncusu Civelli, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Civelli'nin yapılan muayenesinde durumunun ciddi olmadığının anlaşıldığı bildirildi.

Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Antrenman sahasında çocuk sesleri

Bu arada bir grup anaokulu öğrencisi, öğretmenleriyle Özlüce Tesisleri'ni ziyaret ederek yeşil-beyazlıların çalışmasını izledi. Antrenmanda, çift kale maç sırasında sahaya giren öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu. 

Etiketler : BursasporCivelli
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz