Futbol

"Çok tartışılacak bir maç"

03 Ekim 2021 Pazar 22:50 - Son Güncelleme 03 Ekim 2021 Pazar 22:57  |  Kaynak : TRT SPOR

Rıdvan Dilmen, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Galatasaray'ın 90+11'de Morutan'ın attığı golle deplasmanda 3-2'lik skorla Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyeti değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Çaykur Rizespor - Galatasaray karşılaşmasını analiz etti.

"Gerçekten de ne söyleyeceğimi bilemiyorum, futbol tarihine geçecek çok önemli maçlardan bir tanesi" cümleleriyle sözlerine başlayan Dilmen, "10 kişi Galatasaray, uzatmalarda penaltı kaçıran bir Rizespor. Üst üste 3 korner atan Rizespor. 90+8 bitmiş korner atılırken, döndü faul tartışması derken golle sonuçlanan  ve santrası olmayan bir maç. İzlemeyenler için şunu söyleyeyim, çok tartışılacak bir maç, aslında heyecanlı da bir maç. Neresinden başlayacağını bilemiyorum." dedi.

"Ali Palabıyık her yıl geriye gidiyor"

Maçın hakemlerinin Rizespor'un ilk golünde ve Galatasaray'ın son golünde hatalı kararlar verdiğini belirten Dilmen, Ali Palabıyık ile ilgili, "Türk futboluna yepyeni bir hakem gelmişti: Ali Palabıyık. Ama maalesef Ali Palabıyık her yıl geriye gidiyor." yorumunda bulundu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz