Futbol

Dakikası 11 bin euro!

15 Ocak 2015 Perşembe 11:46 - Son Güncelleme 15 Ocak 2015 Perşembe 11:51

Lucas Ontivero, Galatasaray formasını sadece 210 dakika giydi.

Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun ortasında sürpriz bir şekilde transfer olan Lucas Ontivero, sarı-kırmızılı takımda iyice gözden düştü. Yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle kadroya giremeyeceği için, sezon başında Gaziantepspor'a kiralanan Lucas Ontivero, belki de sarı-kırmızılı takımın son dönemlerde yaptığı en başarısız transfer hamlesi olarak dikkat çekti.

Roberto Mancini döneminde, Ocak ayında birçok oyuncuya imza attıran Galatasaray Yönetimi, menajerlerin de etkisiyle Uruguay'da Fenix forması giyen Lucas Ontivero'yu da kadrosuna kattı. Menajerlerin olumlu not verdiği ve o dönem maliyeti düşük transfere ihtiyacı olan Galatasaray, kadrosuna kattığı genç oyuncudan bir türlü istediği performansı alamadı.

İYİCE GÖZDEN DÜŞTÜ

Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepsor'a kiralanan Ontivero, burada da bir türlü tutunamadı. Gaziantepspor formasıyla ligde sadece Kayseri Erciyesspor maçında forma giyen Ontivero, 16 haftalık ilk yarıda 14 hafta kadroya dahi giremedi. Ocak ayında Galatasaray'a geri dönen Arjantinli oyuncu, Hamza Hamzaoğlu tarafından Antalya kampına da dahil edilmedi. Bu durum, genç Arjantinli'nin artık tamamen sarı-kırmızılı takımdan kopması olarak yorumlanırken, Galatasaray Ontivero için gelecek transfer tekliflerini bekliyor. Gelecek sezon yabancı sınırlamasında sayı artacağı için yönetim daha çok kiralama tekliflerine sıcak bakıyor.

DAKİKASI 11 BİN EURO

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ortasında Lucas Ontivero için tam 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödedi. Oyuncuya da ilk sezonun yarısında 175 bin euro sabit ücret öderken, bu sezonun ilk yarısında da 175 bin euro ödedi. Henüz 20 yaşındaki oyuncu için 1 senede Galatasaray'ın kasasından 2 milyon 350 bin euro çıkarken, Ontivero bu süreçte Galatasaray formasını sadece 210 dakika giydi.

Galatasaray'ın Arjantinli Ontivero ile 2018 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

SPORX

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz