Futbol

Dany'den sitem

23 Mayıs 2014 Cuma 11:00 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2014 Cuma 11:04

Devre arasında Galatasaray'dan alınan ve kadro dışı bırakılan Dany konuştu.

Beşiktaş’ın geride bıraktığımız sezonun devre arasında Galatasaray’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dany Nounkeu, ligin bitimine iki hafta kala kadro dışı bırakılmıştı.

Elazığspor karşılaşması öncesi yönetimden parasını isteyen Dany, ödemenin yapılmaması üzerine sahaya çıkmayacağını belirtmişti.

Dany, “Kulübe Ocak ayında geldim. Başta teknik direktörümüz Slaven Bilic ve tüm oyuncular, Galatasaray’dan gelmeme rağmen bana çok sıcak bir şekilde davrandı. Ancak maddi konularda hep sıkıntı yaşadık. Paramı istediğimde hep, ‘Önümüzdeki hafta’ cevabını aldım. Ancak o hafta bir türlü gelmedi” diye konuştu.

“Elazığ karşılaşması öncesi talebimi bir kez daha ilettim” diyen tecrübeli savunmacı, “Yine olmayınca, sahaya çıkmayacağımı teknik ekibe belirttim. Takımda benim gibi herkes zamanında parasını alamıyordu. Sürekli erteleme cevapları, beni sinirlendirdi. Olayın sıcaklığı geçmeden yaptığım hareketin, takım arkadaşlarıma ve Bilic’e haksızlık olacağını düşündüm. Hocamdan özür diledim ama olumsuz yanıt aldım” ifadelerini kullandı.

Bilic’in ise Dany’yi özür dilemesine rağmen almamasının altında, takım disiplinini bozmamak olduğu belirtilmişti.

Fanatik

Etiketler : BeşiktaşDany
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz